ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η γυναίκα του πρωθυπουργού της Αρμενίας θα πάει να πολεμήσει Αζέρους και Τούρκους!

 


Μετά τον γιο και η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας θα σπεύσει στην πρώτη γραμμή του Αρτσάχ για να πολεμήσει τους Αζέρους και Τούρκους εισβολείς! Μιλάμε για την υπέρτατη εκδήλωση πατριωτισμού και αυτοθυσίας!

Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και θα φύγει για το μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η κίνηση αυτή εξηγεί πως δεκάδες χιλιάδες Αρμένιοι σε χρόνο μηδέν έσπευσαν ως εθελοντές για να υπερασπίσουν τα πατρογονικά τους εδάφη που δέχονται επίθεση από τους βαρβάρους εισβολείς.

Η πανέμορφη Νικόλ Χακομπιάν

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό », έγραψε η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και φυσικά έγινε χαμός..

Η Σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας

Κορίτσια και γυναίκες από 18 ως 27 ετών θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην εκμάθηση των όπλων, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές.

Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού, ο Άσοτ Πασινιάν κατατάχθηκε ως εθελοντής στον αρμενικό στρατό ενόψει της κλιμάκωσης της ένοπλης σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε, τότε,  σχετικό δημοσίευμα της 5ης Οκτωβρίου.

 Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι αυτές οι ειδήσεις αναμεταδίδονται εκτενώς από τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργώντας ένα κλίμα πραγματικής φρενίτιδας υπέρ της Αρμενίας. Με αυτόν τον τρόπο ασκείται και πίεση στην κυβέρνηση της Ρωσίας ώστε να μην εγκαταλείψει την Αρμενία στα χέρια των ισλαμιστών εισβολέων.

ΠΗΓΗ  https://www.newsbreak.gr/

ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Η Άννα Χακομπιάν ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ, ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Σωκράτης «Πατρός τε και μητρός τε και των άλλων προγόνων, απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ’ ανθρώποις τοις νουν έχουσι».

Υ.Σ  ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ. Η ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ , ΟΙ ΑΤΑΞΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ,  ΒΑΣΗ  ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΜΕΝΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΜΑΤΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.

 ΑΓΟΡΕΣ; TI EINAI ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ;  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ (ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ); 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ  ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ . ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙΣ ΑΤΑΞΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ).

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ (ΟΔΥΣΕΙΑ).

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΓΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ Η ΕΝΘΥΜΙΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ 


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

SORRAS TV

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ




ΕΛΙΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 
Β' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607
email:  elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

      



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ