ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Συγκλονιστικό! Ίδρυσε και χρηματοδότησε το ΠΑΣΟΚ… Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ


ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΦΑΓΑΝΕ ΨΩΜΙ .... ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΗΤΑΝ ...Σ Α Ν Ο 
Εδω και παρα πολλα χρονια κυκλοφορει στο διαδικτυο ενα εγγραφο ΦΩΤΙΑ του 1974 οπου εκει διαβαζουμε την προσχεδιασμενη εκλογη του ΠΑΣΟΚ το 1981.

Καμια μυνηση δεν εχει γινει για οσους εχουν δημοσιευσει το συγκεκριμενο εγγραφο και κανεις απο το ΚΟΜΜΑ δεν εχει παρει θεση.
Το πρωτο που μπορει να αντιληφθει κανεις ειναι οτι η καθε κυβερνηση που αναλαμβανει την διοικηση της χωρας δεν εκλεγεται νομιμα με την δημοκρατικη διαδικασια των εκλογων αλλα οριζονται απο εξωτερικους παραγοντες και κυριως απο τις ΗΠΑ.
Δεν ειναι καθολου τυχαιο το γεγονος οτι απο το 1981 η καταμετρηση των ψηφων γινεται απο την SINGULAR LOGIC μια εταιρεια εβραικων συμφεροντων.

Η ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ . 
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ

Πως θα μπορουσαν να συστησουν με νομο το σωμα της βουλης οταν τα εκλογικα αποτελεσματα ειναι ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ;

Οτι εχουν υπογραψει ,οτι νομοι εχουν νομοθετηθει ,ειναι ολα παρανομα αφου ανεκαθεν το καθε βουλευτικο σωμα δεν πληρει την νομιμοτητα για να νομοθετησει.

Το γεγονος οτι υπεγραψαν μνημονια και νομους οπου καταλυουν την εθνικη μας κυριαρχια αυτο και μονο ειναι εσχατη προδοσια και ολοι αυτοι που μετειχαν σε αυτην την γενοκτονια του Εθνους μας θα δικαστουν με την εσχατη των ποινων .

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ και να αποτιναξουν απο πανω τους τον ορο ΥΠΗΚΟΟΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΣ .

Οι νομιμοι ιδιοκτητες αυτου του τοπου ειναι οι αυτοχθονες και θα πρεπει ολοι οι Ελληνες να το αντιληφθουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Παμε ομως να δουμε γι αυτο το περιφημο εγγραφο ιδρυσης του ΠΑΣΟΚ οπου η εκλογη της κυβερνησης Παπανδρεου στην εξουσια ειναι ΄΄προφητευμενη΄΄ απο το 1974.


"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
Τι λέει το κείμενο:
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.
2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ
3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.
4. Επιτρέπονται φραστικές "συγκρούσεις" με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.
5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.
6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)
7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.
8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ.
9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.
10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)
11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)
Υπογραφή
Ανδρέας Γ. Παπανδρέου
Πηγή εγγράφου:
"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"
βιβλίο: " Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται"
συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης

εκδόσεις: Νέα Θέσις Πηγή: GREEK SURNAMES

Κλεινοντας θα πρεπει ολοι οι Ελληνες πολιτες να ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ οτι ολα τα κομματα (αυτα που υπηρξαν,αυτα που υπαρχουν και αυτα που θα υπαρξουν) δεν ειναι τιποτα αλλο παρα οι πρωταγωνιστες ενος θεατρου του παραλογου που παιζεται πανω στις πλατες των Ελληνων πολιτων και αυτο θα πρεπει να σταματησει .
Κανενα κομμα και κανενας πολιτικος δεν περνα το κατωφλι της βουλης εαν δεν εγκριθει πρωτα απο μασονικη στοα ή απο το Κεντρικο Ισραηλινο Συμβουλιο .

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ . ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΄΄ΕΘΝΟΣ΄΄ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΄΄ΓΕΝΟΣ΄΄. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΡΘΑΝ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


SORRAS T.V

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



ΕΛΙΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ