ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;

 


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΕΙΤΕ ΝΟΜΟΥ ΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 43.

Άρθρο 43

1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει τα διατάγματα που είναι αναγκαία για την εκτέλεση των νόμων και δεν μπορεί ποτέ να αναστείλει την εφαρμογή τους ούτε να εξαιρέσει κανέναν από την εκτέλεσή τους.

2. Ύστερα από πρόταση του αρμόδιου Υπουργού επιτρέπεται η έκδοση κανονιστικών διαταγμάτων, με ειδική εξουσιοδότηση νόμου και μέσα στα όριά της. Εξουσιοδότηση για έκδοση κανονιστικών πράξεων από άλλα όργανα της διοίκησης επιτρέπεται προκειμένου να ρυθμιστούν ειδικότερα θέματα ή θέματα με τοπικό ενδιαφέρον ή με χαρακτήρα τεχνικό ή λεπτομερειακό.

*3. (H παράγραφος 3 καταργείται).

4. Με νόμους που ψηφίζονται από την Ολομέλεια της Βουλής μπορεί να παρέχεται εξουσιοδότηση έκδοσης κανονιστικών διαταγμάτων για τη ρύθμιση των θεμάτων που καθορίζονται σ’ αυτούς σε γενικό πλαίσιο. Με τους νόμους αυτούς χαράζονται οι γενικές αρχές και οι κατευθύνσεις της ρύθμισης που πρέπει να ακολουθηθεί και τίθενται χρονικά όρια για τη χρήση της εξουσιοδότησης.

5. Τα κατά το άρθρο 72 παράγραφος 1 θέματα της αρμοδιότητας της Ολομέλειας της Βουλής δεν μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο εξουσιοδότησης κατά την προηγούμενη παράγραφο.


ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.


Άρθρο 27

1. Καμία μεταβολή στα όρια της Επικράτειας δεν μπορεί να γίνει χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών.

2. Χωρίς νόμο, που ψηφίζεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, δεν είναι δεκτή στην Ελληνική Επικράτεια ξένη στρατιωτική δύναμη ούτε μπορεί να διαμένει σ’ αυτή ή να περάσει μέσα από αυτή.


ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ. 

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΓΧΕΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΕΚΤΗ. 

ΟΜΩΣ Η ΜΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕΙ ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΩΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ.

Άρθρο 28

1. Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. H εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.

2. Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

3. H Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.

**Ερμηνευτική δήλωση:

Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.


ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΔΩ;

ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ;

ΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΜΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΑΣΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Άρθρο 77

1. H αυθεντική ερμηνεία των νόμων ανήκει στη νομοθετική λειτουργία.

2. Νόμος που δεν είναι πράγματι ερμηνευτικός ισχύει μόνο από τη δημοσίευσή του.


ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ή ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΣΚΙΩΔΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ. 

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.

ΗΤΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ.

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.



ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΔΡΟΜΟΣ.



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

SORRAS T.V

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΛΙΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ