ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ




 Το υπουργείο μεταφορών και υποδομών μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ,
Αυτό σημαίνει την ιδιωτικοποίηση των υδάτινων πόρων που διαχειρίζεται η ΕΥΔΑΠ. Δηλαδή τα υδάτινα αποθέματα της Αττικής, της Βοιωτίας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.
Η κυβέρνηση μέσω του υπουργείου μεταφορών και υποδομών αποφασίζει να δώσει σε χέρια ιδιωτών το ΝΕΡΟ. Το νερό όμως είναι περιουσιακό στοιχείο των ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ. Δεν ανήκει σε κανέναν ιδιώτη. Ανήκει σε όλους μας. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούσε και η Ίδρυση εταιρείας Δημοσίου συμφέροντος, η ΕΥΔΑΠ. Την διαχείριση του δημόσιου αγαθού, το ΝΕΡΟ.  Ξαφνικά η κυβέρνηση, για την οποία αξίζει να σημειώσουμε την έλλειψη νομιμότητας των βουλευτών της και την έλλειψη νομιμότητας όλων των βουλευτών αφού δεν υπάρχει Φ.Ε.Κ. σύστασης της Βουλής σε σώμα, αποφασίζει να αλλάξει τον χαρακτήρα της Εταιρείας Διαχείρισης των Υδάτινων πόρων από Δημόσιο σε Ιδιωτικό και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που βάζει ξένες εταιρείες στο παιχνίδι της διεκδίκησης της Διαχείρισης των Υδάτινων πόρων των τεσσάρων νομών με αποτέλεσμα να μετατρέπει το νερό από αγαθό σε προϊόν. Αξίζει να σημειωθεί πως η ποιότητα των νερών στην χώρα μας είναι από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη. Έτσι όποια εταιρεία αναλάβει την διαχείριση θα έχει τεράστια κέρδη από την εξαγωγή του νερού σε χώρες του εξωτερικού αφού πια θα πωλείται σαν προϊόν.

Καμία Ελληνική κυβέρνηση δεν θα παρέδιδε την διαχείριση των υδάτινων πόρων σε ιδιώτες.

Το νερό δεν είναι προϊόν όπως ευαγγελίζεται η κυβέρνηση.
Το νερό είναι βασικό συστατικό της ίδιας της ζωής.
Το νερό είναι αγαθό και δεν ανήκει σε κανέναν για να το πουλήσει.
Το νερό διασφαλίζει τον πολιτισμό και την συνέχιση της ζωής σε αυτόν τον τόπο.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει δεσμευτεί στις προγραμματικές δηλώσεις που έχει καταθέσει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ για την διασφάλιση της δημόσιας διαχείρισης όλων των υδάτινων πόρων.
Αναλυτικά οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ έχουν ως  εξής:



11.0 ΝΕΡΟ 
11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.
11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.
11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.
11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.
 11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.
11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.
11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.
11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ καλεί όλους τους Έλληνες να συστρατευτούν ΤΩΡΑ στον αγώνα της απελευθέρωσης της Ελλάδος.
Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις έχουν τον ίδιο στόχο και σκοπό. Να περάσει η διακυβέρνηση της Ελλάς στους Έλληνες. Να κυβερνήσουμε εμείς οι Έλληνες.
Έλα να διοικήσεις εσύ Έλληνα την χώρα σου.
Μόνο με Ελληνική κυβέρνηση αλλάζουν όλα όσα έχουν σχεδιάσει για τον αφανισμό της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Ήρθε η ώρα  να διοικήσουν οι Έλληνες την Ελλάδα.
Για να πάρουμε πίσω τα δικά μας και τα δίκαιά μας.



ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

SORRAS T.V

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΛΙΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ' ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ