ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Φρικιαστικό! Αυτό θέλουν να βάλουμε μέσα μας!!! Τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;;; ΒΙΝΤΕΟ

 



Μεγάλη Επανεκκίνηση στο στομάχι του λαού…

Ψάρια κατασκευασμένα σε εργαστήριο με τις εικόνες να προκαλούν αποτροπιασμό!

Στόχος η κάλυψη της αυξανόμενης παγκόσμιας ζήτησης για κρέας και θαλασσινά χωρίς να διακυβεύονται οι… κλιματικοί στόχοι (μείωση… εκπομπών αερίων θερμοκηπίου κτλ.), δήλωσε η Elaine Siu, διευθύντρια του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Good Food Institute (GFI) Ασία-Ειρηνικός.

Όπως αναφέρει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει βγει μπροστά τόσο για τα εμβόλια μέχρι και την διατροφή, η οποία σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της χώρας πρέπει να αλλάξει, η καλλιέργεια ψαριών σε ένα εργαστήριο μπορεί να γίνει σε ελάχιστο χρόνο, λιγότερο από αυτόν που απαιτείται για την κανονική παραγωγή ψαριών, δήλωσε η Carrie Chan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Avant, εταιρεία κατασκευής κρεάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ.

Τα περισσότερα ψάρια εκτροφής χρειάζονται από ένα έως δύο χρόνια για να αναπτυχθούν, ανάλογα με το είδος, ενώ τα άγρια ​​ψάρια χρειάζονται περισσότερο χρόνο, είπε στο Ίδρυμα Thomson Reuters.

Η Avant καλλιέργησε περίπου 10 φιλέτα σε περίπου δύο μήνες. Για να φτιάξει τα φιλέτα, η εταιρεία έβαλε κύτταρα από μία σφυρίδα σε έναν βιοαντιδραστήρα και τα τάιζε γλυκόζη, μέταλλα, αμινοξέα, βιταμίνες και πρωτεΐνες – σαν την παρασκευή μπύρας ή γιαουρτιού, δήλωσε ο συνιδρυτής και επικεφαλής επιστημονικός διευθυντής της Avant, Mario Chin.

Οι εικόνες είναι αποτροπιαστικές, αλλά οι ιθύνοντες ισχυρίζονται πως έτσι τα ψάρια θα είναι… απαλλαγμένα από παράσιτα και βλαβερές ουσίες.

Αυτά θα τρώμε;; Το έχει υπόψη το βίντεο αυτό ο πρωθυπουργός;;;

ΠΗΓΗ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς . ΣΕΛΙΔΑ 16 από 40
5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ. ΣΕΛΙΔΑ 17 από 40
5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.
5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.



ΕΛΙΣ. ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607- 698 351 3279
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ