ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΛΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.iatronet.gr ΣΤΙΣ 11/2/2011. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ, ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΠΥΚΝΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΠΗΚΤΩΜΑΤΟΓΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΣΥΜΠΛΟΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΕΣ. ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ.
ΔΕΝ
ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ. ΘΑ
ΘΕΣΩ ΛΟΓΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΓΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΤΡΟΦΗΣ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ
ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΙ. ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΜΙΑΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ
ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
Ο
ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ, ΤΗΝ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΠΟΡΩΝ, ΤΗΝ ΛΙΠΑΝΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΑ
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΡΟΦΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ
ΧΑΜΕΝΟΣ.
ΕΚ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1’ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου