ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

(Βίντεο) "Η Ελλήνων Συνέλευσις εγγυάται..."

 


Ποιες είναι οι βασικές θέσεις του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την οικονομία και για την εξωτερική πολιτική  αναλύει στην συνέντευξη που έδωσε στον Real fm  ο κ. Στέργιος Τζίντζιος Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" και υποψήφιος βουλευτής στο Νομό Σερρών. 

Ο Πολιτικός Φορέας "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στις εκλογές, καθώς είχε πάρει μέρος και στις εθνικές εκλογές του 2019 αλλά και στις ευρωεκλογές του ίδιου έτους.
Ιδρύθηκε το 2015 κι έκανε την μοναδική μέχρι σήμερα παγκοσμίως καινοτομία να καταθέσει μαζί με την Ιδρυτική του Διακήρυξη και τις Προγραμματικές Δηλώσεις, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης και αναδόμησης της χώρας σε όλους τους τομείς της κοινωνικής μας ζωής μαζί με  κεφάλαια συνολικού ύψους 8,5 τρισεκατομμυρίων με τα οποία θα το υλοποιήσει. 
Με την κατάθεση των Προγραμματικών Δηλώσεων στον Άρειο Πάγο αυτομάτως σημαίνει και  έγγραφη δέσμευση, της οποίας η αθέτηση επιφέρει νομικές συνέπειες στον Πολιτικό Φορέα και δη, στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Αρτέμη Σώρρα.
Όπως μας ενημερώνει ο κ. Τζίντζιος "... Ιδρύθηκε μετά από αίτημα 108 τότε Τοπικών Οργανισμών, υπέγραψαν 1000 άνθρωποι οι οποίοι έδωσαν ρητή εντολή στον Πρόεδρο μας κ. Αρτέμη Σώρρα λόγω ότι δεν μπόρεσε να βρει ανταπόκριση  όλη αυτή η πρόταση η οποία υπήρξε για την αναδιάρθρωση και μεταρρύθμιση της Ελληνικής Πολιτείας με γερές σταθερές βάσεις πλούτου. Επειδή δεν βρήκε ανταπόκριση και δεν εισακούστηκε από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, δόθηκε εντολή των Ελλήνων, για να μπορέσει να διεκδικήσει το ίδιο το Έθνος, ο ίδιος ο πολίτης την διοίκηση της χώρας..."

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 | REAL FM 18-05-2023


Για την εξωτερική πολιτική ο κ. Τζίντζιος δήλωσε: ."...Σήμερα δεν έχουμε Υπουργείο Εξωτερικών... το Υπουργείο που έχουμε είναι εντολοδόχος αμερικανικών υπηρεσιών ξεκάθαρα γιατί η χάραξη της ΑΟΖ έχει συμβεί ήδη ως δράση από το 2009, εμείς εδώ παίζουμε παιχνίδια τρομοκράτησης του Έλληνα Πολίτη... Γιατί όχι μόνο ΑΟΖ μπορούμε να ορίσουμε, αλλά μπορούμε να ορίσουμε 12 ναυτικά μίλια συν 12 ορίζει το Δίκαιο της Θάλασσας και στην ουσία το Αιγαίο θωρακίζεται και είναι αποκλειστικά μια θάλασσα γεωγραφικά η οποία ανήκει στην Ελλάδα εξ' ολοκλήρου...οι Πρεσβείες παίρνουν τον δικό τους ρόλο για να μπορέσουν να κατοχυρώσουν τα πνευματικά μας δικαιώματα στον πλανήτη και γι αυτά δεν μίλησε κανένα Υπουργείο Εξωτερικών... Εχθρούς δεν βλέπει η χώρα, γιατί η χώρα την δύναμη τόσο την οικονομική όσο και την στρατηγική να οργανώσει μια βιομηχανία εξοπλισμού της χώρας, όπου δεν έχει φραγμό αυτή η άνοδος, γιατί όλα έχουν να κάνουν με το χρήμα... Αυτό εμπόδιζε μέχρι τώρα την Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στο κομμάτι αυτό, είναι ο πλούτος ο οποίος μας λένε ότι δεν έχουμε.. Πράγμα το οποίο η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ το έχει αποδείξει περίτρανα..."

Όσον αφορά την οικονομική πολιτική της χώρας την επόμενη μέρα, ο κ. Τζίντζιος είναι απόλυτος ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ μιλάει για ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Οικονομία δεσμεύει και καθορίζει όλους τους τομείς κοινωνικής ζωής μιας Πολιτείας. Άρα πρέπει να μπει ένα Χ, να γίνει ένα ταμείο και να αρχίσουμε από την αρχή...

 "... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ εγγυάται... " δηλώνει ο κ. Τζίντζιος "... για τις εισφορές που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες στα Ασφαλιστικά τους Ταμεία μέχρι να εξυγιανθούν αυτά και να δούμε τι έχει γίνει ακριβώς με τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων Πολιτών... Εγγυάται και σταματάει να πληρώνει ο καθένας ξεχωριστά, εγγυάται ως σύνολο, ως δημόσιο, τις εισφορές στην ΑΑΔΕ που είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε το 2016 και από το 2017 εισπράττει τα έσοδα του κράτους χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν θεσμό της χώρας, ούτε στην βουλή, ούτε στον Υπουργό Οικονομικών και στον προηγούμενο προυπολογισμό λέει ότι εισπράττει 600 δις έσοδα που δεν ξέρουμε που πάνε... Άρα εγγυόμαστε τις εισφορές στην εφορία... Εγγυόμαστε τις εισφορές του ΦΠΑ μέχρι να κάνουμε λογαριασμό με την Ε.Ε. όπου πληρώνουμε από το 1981 και ποτέ δεν κάναμε ταμείο....Εγγυόμαστε και ο,τιδήποτε έχει να πληρώσει (ο Έλληνας Πολίτης) σε τράπεζα και fund! 
Θα κάνουμε πλήρη έλεγχο και κρατικοποίηση όλων των τραπεζών για την εξυγίανση αυτών, θα αποδοθούν ευθύνες σε οποιονδήποτε έχει πράξει παρά του νόμου... θα ελεγχθούν όλα τα funds, αν είναι νόμιμα από που έρχονται, ποιοι είναι από πίσω, τα πρόσωπα, γιατί οι εταιρίες εμάς δεν μας λένε τίποτα... στο τέλος ένας άνθρωπος είναι από πίσω..."

Με λίγα λόγια το ανελέητο κυνήγι κατά των Ελλήνων πολιτών από εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία σταματάει ολοσχερώς με κυβέρνηση ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ γιατί έχει στηθεί πλήρως "οπλισμένη" απέναντι στο κομματικό καθεστώς που δημιουργεί χρέος και φτώχεια, υλική και πνευματική, με πραγματικό σχέδιο, πλούτο και στρατηγική για την επόμενη μέρα που δεν εξαιρεί κανέναν πολίτη, καμία ομάδα, κανέναν άνθρωπο.
"Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει μόνο γνώμονα τον ίδιον τον Πολίτη και την ευημερία αυτού..." μας λέει ο κ. Τζίντζιος και συνεχίζει: "... Άρα εγγυόμαστε την ασφάλεια, ελεύθερη ενέργεια, ελεύθερο νερό... δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να πουλήσει το νερό γιατί δεν το αγόρασε.."

Όσο για το αν παραμένει επικεφαλής ο κ. Αρτέμης Σώρρας ο Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτικού Φορέα δήλωσε: "... Παραμένει επικεφαλής και θα είναι επικεφαλής ο κ. Αρτέμης Σώρρας είναι αυτός  ο οποίος έχει κυνηγηθεί τόσο πολύ από το κομματικό καθεστώς, είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έχει φυλακιστεί για τις πολιτικές πεποιθήσεις.. είναι ελεύθερος εδώ και 3 χρόνια... αθώος από όλες τις κατηγορίες που του είχαν αποδώσει τα ΜΜΕ... η Δικαιοσύνη τον έβγαλε αθώο. Άρα αδίκως φυλακίστηκε ο κ. Σώρρας... Αυτό δεν το έμαθε ποτέ και κανένας!!!... Για να μπορέσει να αντιληφθεί ο Πολίτης θα πρέπει να μπει στην διαδικασία να νοήσει ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κινούν τα ΜΜΕ; Αν αυτοί είναι υγιείς οικονομικά, αν χρωστάνε, που χρωστάνε και εκεί που χρωστάνε, μήπως είναι δέσμιοι σε αυτούς τους οποίους τα οφείλουν;...
 Άρα έχουμε μια πλήρη κατεύθυνση, ο ένας είναι με το πιστόλι στο κρόταφο του άλλου και όλοι είμαστε εκβιαζόμενοι από κάποιον που δεν έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή του και δουλεύουμε για να συντηρούμε αυτόν... Αυτό παύει! Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσωπα, εμείς κυνηγούμε την κατάσταση γιατί αυτό μας έχει φτάσει εδώ και είναι μια γενικευμένη κατάσταση αδίκου και ψεύδους..."

Είναι η ώρα που θα πρέπει να αναθεωρήσουμε όλα όσα "πιστεύαμε", αλλά δεν γνωρίζαμε και να; ενωθούμε ως μια γροθιά απέναντι σε όλο αυτό το τραπεζοκομματικό καθεστώς που μας δυναστεύει αιώνες τώρα. Σήμερα όχι  μόνο θέλουμε αλλά και έχουμε την μοναδική δυνατότητα να το πράξουμε. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ,
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΩΝΤΑΣ
ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ
ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ Ε.ΣΥ!
ΕΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ
ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.

ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ...

ΣΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ!

ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Η ΚΑΤΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...
ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ
Ή ΑΡΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΩΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ...
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ