ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

ALLURA RED AC ΣΕ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ


Στις 22 Δεκεμβρίου 2022 η ιστοσελίδα www.cibum.gr δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο ΚΟΙΝΗ ΧΡΣΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ - ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ. Πρόκειται για μια δημοφιλή βαφή σε σκόνη, που ως πρόσθετο τροφίμων έχει τον αριθμό Ε129 και χρησιμοποιείται παγκοσμίως.

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα, η μακροχρόνια κατανάλωση της χρωστικής τροφίμων Allura Red μπορεί να αποτελέσει πιθανό έναυσμα για φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου (IBDs), νόσο του Crohn και ελκώδη κολίτιδα. Την έρευνα για της επιπτώσεις της χρωστικής διεξήγαγαν ερευνητές του Πανεπιστημίου McMaster Waliul Khan, με πειράματα σε ζώα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συνεχής έκθεση στο Allura Red AC βλάπτει την υγεία του εντέρου και προάγει τη φλεγμονή. Η βαφή διαταράσσει άμεσα τη λειτουργία του φραγμού του εντέρου και αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης, μιας ορμόνης/νευροδιαβιβαστή που βρίσκεται στο έντερο, η οποία στη συνέχεια μεταβάλλει τη σύνθεση της μικροχλωρίδας του εντέρου, οδηγώντας σε αυξημένη ευαισθησία στην κολίτιδα.

ΠΗΓΗ

Για να τελειώνουμε με αυτήν τη φαρσοκωμωδία, ας σοβαρευτούν οι παραγωγοί διατροφικών ειδών που χρησιμοποιούν αυτήν τη βλαβερή ουσία και γενικώς τεχνητά έκδοχα. Και οι αρμόδιοι φορείς σε κρατικό και διακρατικό επίπεδο να απαγορεύουν την ύπαρξη τέτοιων προϊόντων στην αγορά. Αφού βλάπτουν την υγεία. Είναι τόσο απλό. Η Πολιτεία με διακυβέρνηση την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση χωρίς δηλητήρια όπως για παράδειγμα χρωστικές ουσίες. Συνεπώς η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο μονόδρομος που στηρίζεται στη δημόσια διοίκηση και απαρτίζεται από όλους τους πολίτες αφού όλοι συμμετέχουμε στην διακυβέρνηση εγκαθιδρύοντας την πραγματική δημοκρατία.


ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 351 3279
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ