ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

ΤΡΟΦΙΜΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ


Στις 13 Δεκεμβρίου 2022 η ιστοσελίδα www.cibum.gr δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΥΑΛΙΟΥ ΣΕ ΜΗΛΟΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. Σημειοτέον ότι τα προϊόντα διανέμονται στη Γαλλία, στην Ολλανδία και στο Βέλγιο το οποίο ήταν και η χώρα που ενημέρωσε την ευρωπαϊκή πύλη έγκαιρης ειδοποίησης.

Αυτά συμβαίνουν όταν ένα κράτος δεν έχει τις σωστές προτεραιότητες. Όταν για παράδειγμα ανησυχεί περισσότερο για τις τράπεζες και όχι για την ευημερία των πολιτών, τότε έχουμε περιστατικά σαν και το παραπάνω διότι πολύ απλά δεν υπάρχει χρόνος για σοβαρούς ελέγχους. Από την άλλη, με το πρόσχημα της επισιτιστικής κρίσης, παραμελείται η ασφάλεια τροφίμων στον βωμό της ποσότητας. Το αποτέλεσμα είναι μέχρι και θανατηφόρο. Επομένως χρειάζεται να υπάρχει ένα σύστημα διακυβέρνησης με ερμητικά κλειδωμένα πρωτόκολλα ασφάλειας έτσι ώστε να προστατεύονται οι πολίτες από κάθε πλευρά με χαρακτηριστικό παράδειγμα την υγεία.

Για μια ακόμα φορά ο φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ επισημαίνει ότι είναι ο μοναδικός ανθρωποκεντρικός πολιτικός σχηματισμός και έχει σκοπό να τηρεί ελέγχους αυστηρότατων προδιαγραφών. Στους ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων θα υπάρχουν περισσότερες από μία δικλείδες ασφάλειας. Αυτό και όχι μόνο περιλαμβάνεται στις προγραμματικές δηλώσεις οι οποίες βρίσκονται στο διαδίκτυο και είναι προσβάσιμες για όλους ανεξαιρέτως.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΑΡΙΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 127 9607
email: elizabethkiriakopoulou@gmail.com

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ